Wie zijn wij?

Expeditie Kids Enzo is een community voor iedereen die het leuk vindt om op pad te gaan met kinderen. Die graag samen met hen de wereld ontdekt, ver weg en om de hoek. En voor iedereen die meer is dan alleen een ouder.

Expeditie Kids Enzo is opgericht door Nanda (Wandernan), Annemarie (Ishetnogver), Gaby (Borntotravel) en Michal (Reiswijzer kids&co). Vier bloggende moeders die schrijven over reizen en uitstapjes met kinderen. Enzo‚Ķ We zijn gaan samenwerken om elkaar te versterken en ons bereik te vergroten, maar daarnaast willen we onze authenticiteit bewaren. We bloggen zoals we zijn. Naast een gezamenlijke passie voor bloggen en reizen delen we nog een passie: wijn. Gezellig! ūüėČ

We stellen onszelf even voor:

Gaby is geboren om te reizen. Daarom heet haar blog ook Borntotravel.nl. Daar lees je over haar reizen met en zonder haar twee kinderen: Nora (2005) en Ivar (2008). Verder is ze druk met werk en de (clubjes van de) kinderen. Als Limburgse is Gaby een echte Bourgondi√ęr, daarom moet er ook nog een paar keer in de week gesport worden. Kortom: vervelen komt niet in haar woordenboek voor.

Michal van Reiswijzer kids&co¬†woont in Rotterdam en is moeder van zoon P (13), dochter F (9), zoon M (7) en zoon I (4). Ze reist al bijna haar hele leven. Eerst in haar eentje, toen met partner, daarna als gezin en sinds twee jaar als single mom. Michal houdt van stedentrips en roadtrips waarbij ze cultuur, natuur, oude stenen en speeltuinen afwisselt. Daarnaast trekt ze er ook thuis graag op uit met de kinderen. In alle gevallen is ‘budget’ het streven.

Annemarie is getrouwd en heeft een dochter van 12 en een zoon van 8. Op haar blog Is het nog ver? (de vraag die haar kinderen onderweg vaak stellen, meestal al na 5 minuten…) schrijft ze over haar reizen met, maar soms ook zonder kinderen. Annemarie houdt niet van luie strandvakanties, maar wel van roadtrips, mooie, ruige natuur en het spotten van wildlife. Maar een stedentrip is ook altijd leuk.

Nanda trekt er graag op uit. Zowel dichtbij als verder weg. Noor (9) en Pippa (6) zijn heerlijke, nieuwsgierige kinderen om mee op pad te nemen. Ze houden van natuur, cultuur, musea, pretparken, ijsjes en dierentuinen. Er wordt veel aandacht besteed aan het uitzoeken van de beste manier van comfortabel reizen voor een acceptabele prijs. Ze nemen je graag mee en zullen je regelmatig uitdagen om ook eens af te  dwalen. Wandering off met Wandernan!

Volg je ons al op Facebook?