Disneyland Paris in 2019
Europa,  Frankrijk,  Reisnieuws

Voor Disney-fans: nieuw in Disneyland Paris in 2019

Disneyland Paris is een van de populairste toeristische bestemmingen van Europa. Het resort bestaat uit twee themaparken: Disneyland Park en Walt Disney Studios Park. Onlangs heeft Disneyland Parijs nieuwe magische hoogtepunten bekendgemaakt voor 2019. Er zijn feestelijke evenementen en gloednieuwe attracties en shows.

Disney’s Betoverende Kerst

Om te beginnen kun je nog tot en met 6 januari 2019 Disney’s Betoverende Kerst meemaken. Mickey Mouse is het middelpunt tijdens deze feestelijke kerst. Zodra je Disneyland Park binnenkomt, word je verwelkomd met een grote kerstboom en sneeuw, en er is een Disney Christmas Parade. Maak ook kennis met een nieuwe attractie: Mickey’s PhilharMagic. Het is een unieke attractie in Europa met een 4D-ervaring in het Discoveryland Theater. Mickey en Donald nemen de gasten mee in de muzikale wereld van de grootste Disney-klassiekers.

Star Wars bij Disneyland Paris in 2019

Van 12 januari tot en met 17 maart 2019 komt in Disneyland Paris de Star Wars-saga tot leven tijdens Legends of the Force: A Celebration of Star Wars™. Bezoekers kunnen een kijkje nemen in het Star Wars-universum en in de voetsporen treden van iconische Star Wars-figuren als Chewbacca, R2D2 en C-3PO. Of ze kunnen de Dark Side of the Force confronteren: Darth Vader en Kylo Ren. In het Walt Disney Studios Park is een avondshow te zien met projecties en special effects op de Twilight Zone Tower of Terror™ en natuurlijk de figuren van de Star Wars-saga. Captain Phasma voert een parade met Stormtroopers aan tijdens de ‘First Order March’. En in het Disneyland Park kunnen bezoekers naar het hart van Star Wars galactische veldslagen, met de attracties Star Tours: The Adventures Continue en Star Wars Hyperspace Mountain.

Disneyland Paris in 2019

Festival van Piraten en Prinsessen en Marvel Superhelden

Van 19 januari tot en met 17 maart 2019 kunnen bezoekers van alle leeftijden de held zijn in hun eigen avonturenverhaal. Word Piraat of Prinses en doe mee aan een van de dansen in het Disneyland Park. Van 23 maart tot en met 16 juni 2019 zijn de Marvel Superhelden terug in het Walt Disney Studios Park. Een nieuwe superheld sluit zich bovendien aan om de Melkweg te redden: Groot. De epische verhalen van het Marvel-universum komen in Disneyland Paris tot leven met spannende shows, met onder meer Spider-Man, Iron Man en Captain America.

The Lion King en Jungle Festival

In juli, augustus en september 2019 is het tijd voor The Lion King en het Jungle Festival. Disneyland Paris neemt bezoekers mee op een feestelijke, kleurrijke en exotische reis. Samen met Baloo, Timon, Pumbaa en hun vrienden kunnen bezoekers bijvoorbeeld mee dansen op het ritme van de trommels en de vrolijke dieren.

Disneyland Paris in 2019

Overnachten in Disneyland Paris in 2019

Ook buiten de Disney Parken kun je een magische tijd beleven, tijdens een verblijf in een van de Disney Hotels & Resorts. In de Disney Hotels word je wakker in een sprookjesachtige omgeving op slechts enkele minuten van de Disney Parken. In deze Disney Hotels kun je Disney-figuren ontmoeten, en de hotels hebben een eigen Disney-thema, zwembaden, fitnesscentra en speelkamers. De resorts Disney’s Davy Crockett Ranch en Villages Nature Paris zijn Disney-accommodaties midden in de natuur. Gasten die in een van de Disney Hotels & Resorts verblijven, kunnen profiteren van Extra Magic Time. Dat betekent dat zij de Disney Parken mogen betreden voordat ze opengaan voor andere bezoekers.

Uit eten en winkelen in Disney-stijl

Er zijn in Disneyland Paris meer dan 50 themarestaurants met menu’s die geïnspireerd zijn op het erfgoed van Disney. Tijdens het Marvel Superhelden Seizoen zijn er verschillende soorten lekkernijen en drankjes waarin de Marvel Superhelden terugkomen. En wist je dat je ook uitgebreid kunt winkelen in Disneyland Paris? Met 63 winkels in het Disneyland Park en het Walt Disney Studios Park, Disney Village en alle Disney Hotels & Resorts, is er voor ieder wat wils, van de beroemde Mickey oren-hoofdband tot een pen of trendy T-shirt.

Foto’s via Pixabay

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *