WINACTIE

Expeditiekidsenzo.nl is live. En dat moet gevierd worden!

*deze winactie is afgesloten*
Welkom op onze nieuwe site Expeditiekidsenzo.nl, waar je snel en makkelijk kunt zien wat wij geschreven hebben over een bestemming. De afgelopen maanden zijn we er maar druk mee geweest. Nu is de website live en dat moet  natuurlijk gevierd worden!

WINACTIE!

Daarom hebben we in samenwerking met online Travel & lifestyle magazine Ik wil meer reizen! een winactie georganiseerd.

We mogen een Cadeaubox Beach Love L weggeven. Een pakket vol leuke spullen, waaronder een hamamdoek, een bidon, zonnebandcrème en een waterdicht tasje voor je telefoon.

Wil je kans maken op dit superleuke pakket, dan moet je het volgende doen:

 • Like de Facebookpagina’s van Expeditie Kids Enzo en Ik wil meer reizen!
 • Laat in een reactie onder dit bericht óf in een reactie onder dit Facebookbericht weten wat je van onze nieuwe site vindt.
 • Reageer uiterlijk op vrijdag 13 april om 23:59 uur. We sturen de winnaar een persoonlijk bericht via Facebook of e-mail.
 • Delen en taggen = lief, maar geen voorwaarde.

 

 

14 reacties

 • Sandra

  Nogmaals gefeliciteerd met jullie nieuwe, gezamenlijke website! Een mooie aanvulling op de Facebook-pagina met elke vrijdagmiddag de virtuele borrel. Ik vind de kaart erg mooi en handig! Ik doe bijna nooit mee aan winacties, maar van dit pakket word ik wel erg vrolijk. Groetjes, Sandra

 • Petra van der haven

  Zo leuk ook in Nederland leuke dingen voor de kids, ook in Zeeland waar de kids lekker in de natuur kunnen spelen zo leuk. Wij kunnen niet naar het buitenland dat is te duur en Zeeland eigenlijk ook niet haalbaar, maar misschien een keer een weekje weg. Kunnen we ook met vrienden afspreken die wonen in Zeeland en zou me dochter haar vriendje weer zien hoe mooi zou dat zijn. Dus mama en papa hard werken en wie weet kunnen we volgend jaar boeken. Vond de site super mooi en kreeg er al zin in om met me gezin te gaan iets om naar uit te kijken.

 • Evelyn Vincke

  Wat een leuke site hebben jullie. We gaan zeker eens wat ideetjes opdoen want onze kids zijn echte wereldreizigers. Nog 2 maandjes wachten en dan stappen we op het vliegtuig naar Texas. Een extra pakket zoals jullie weggeven zou super zijn voor onze kapoenen. Ze verdienen het want ze zijn steeds zo flink en genieten van het reizen. Duimen maar dus. Nogmaals proficiat met jullie leuke website en doe zo verder.

 • Iris

  Superleuke site, waar je veel informatie kunt vinden. Binnen en buiten Europa in een oogopslag op de kaart, dat vind ik heel erg fijn. Om jullie krachten zo te bundelen is een goede zet vind ik. Over de site: ik zou wellicht nog wat blogs uitlichten, bijvoorbeeld van elke blogger een blog per week waar je dan meteen op door kunt klikken? Dat zou ik wel handig vinden. Of elke week een blog in een bepaald thema waarop je dan meteen kunt doorklikken? Voor als je niet gericht op zoek bent via de kaart.

 • Esther schilperoord

  Heerlijk zo’n overzichtelijke site met super tips ?‍♂️??& trips⛺?☀️! Kan ik goed gebruiken, bij mijn hobby vakanties zoeken! Zou extra mooi zijn om het pakket te winnen, onze kleine man is dol op wereldkaarten en een strandbal hiermee heeft hij nog niet!
  Veel succes met jullie site ?

 • Claudia Wouters

  Oh wat leuk.. we gaan dit jaar voor het eerst een vliegreis naar de zon maken en zo benieuwd wat onze 4 kinderen van het strand en de zee vinden.. dus dit pakketje is meer dan welkom

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *